Budget -en projectwerk

Wezzo is ook gespecialiseerd in budget -en projectwerk op het gebied van raambekleding. Hotels, appartementencomplexen, restaurants en kantoren zijn geen probleem voor ons.

Bij projecten stellen wij ons flexibel op en denken wij graag mee hoe we gezamenlijk in een korte tijd een mooi eindresultaat kunnen bereiken. Daarnaast houden wij uiteraard rekening met de eisen die gesteld worden voor projecten en bieden wij voordelige prijzen aan voor projectwerk.

Prijsindicatie

Vanaf slechts € 39,90 per project raambekleding All-in komen wij de project raambekleding bij u opmeten, op maat laten maken en plaatsen!

Hieronder prijsindicaties voor de budget collectie van project raambekleding, welke in het raam komen te hangen tot de vensterbank:

vanaf 100

1-kamerwoning All-in

vanaf 200

2-kamerwoning All-in

vanaf 300

3-kamerwoning All-in

vanaf 400

4-kamerwoning All-in

‘Interieur aan huis’ bij Wezzo!

Met ons ´interieur aan huis’ concept komen wij gratis bij u thuis of op uw werk adviseren en opmeten voor onze montageservice en materialen. Op locatie zullen wij met onze stalen uw persoonlijke wensen omzetten naar het interieur wat het beste bij u past.

Bij deze afspraak zit u nergens aan vast en het scheelt u reistijd, reis /en parkeerkosten indien u naar een woonwinkel zou gaan. Indien u twijfels heeft over de kleuren van onze wand -en raambekleding dan kunnen wij gratis stalen voor u aanvragen.

Zo weet u zeker dat u bij Wezzo de juiste keuze maakt voor uw interieur!

“Wij stellen ons flexibel, deskundig en meedenkend op tijdens projectwerk”

Uiteraard kunnen wij voor budget -en projectwerk een passende offerte voor u maken.

Wij streven ernaar om binnen 48 uur gratis een afspraak te maken voor het opmeten en adviseren op locatie.

Aanvullende informatie

Levertijd
  • 5 tot 10 werkdagen voor kleinschalige projecten
  • Grootschalige projecten in overleg

 

Werkgebied

Ons werkgebied voor projectwerk speelt zich voor een groot deel af in de regio Den Haag, Westland, Delft, Leiden en Zoetermeer. Echter werken onze monteurs ook in de rest van de Randstad, zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Voor montageopdrachten buiten de Randstad of in het buitenland dient men rekening te houden met een wachtlijst van minimaal 2 weken.

Fabrikant

Wezzo werkt samen met Nederlandse fabrikanten, waardoor wij voldoen aan de hoogste kwaliteit en snel kunnen leveren. Vanwege de lage transportkosten kunnen wij onze prijzen ook laag houden voor projectwerk.

Meer weten?

U heeft een vraag over één van onze producten of wilt u vrijblijvend een afspraak maken met Wezzo bij u thuis of op uw werk? Bel of e-mail ons en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Go to top of page