Wie zijn wij?

Wezzo is gevestigd in Den Haag en is gespecialiseerd in de verkoop en dienstverlening op het gebied van raambekleding voor zowel particulieren als projecten.

Wij streven naar de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs in ons vakgebied, hierdoor is onze prijs/kwaliteitsverhouding tevens onze grote kracht en mede onze sleutel tot succes. Daarnaast kan iedereen bij ons slagen van de student met een klein budget tot de ondernemer met een groot budget.

Tevens bieden wij inspecties en onderhoud aan voor vastgoedbeheer. Wij kunnen inspectierapporten aanleveren met de staat van woningen vanaf het begin van de huurperiode tot aan het einde van de huurperiode. Hierbij controleren wij de staat van de woningen en de inventarislijst. Meterstanden, schades, benodigd onderhoud en het ontbreken van items op inventarislijst worden gerapporteerd op het inspectierapport. Het onderhoud en verbouwen van woningen in het vastgoed kan optioneel ook uitbesteedt worden aan Wezzo.

Wij zijn gespecialiseerd in raambekleding!

Uiteraard kunnen wij vrijblijvend een passende offerte voor u maken.

Wij streven ernaar om binnen 48 uur een afspraak te maken voor het opmeten en adviseren op locatie, zodat wij vrijblijvend een offerte voor u maken.

Over Wezzo

Go to top of page