Montageservice wandbekleding

Op het gebied van raam -en wandbekleding verlenen wij ook diensten voor onze klanten. Dit geldt zowel voor particulieren als projectwerk.

Onze vakmensen staan klaar om onze producten op de juiste manier te verwerken, zodat we tot een mooi eindresultaat in uw woning of uw bedrijf komen.

U kunt alleen gebruik maken van onze diensten indien u uw materialen bij Wezzo heeft aangeschaft.

Prijsindicatie

De prijzen van onze diensten verlenen wij tegen de kostprijs, zodat u onze dienstverlening kan zien als een serviceartikel. Daarbij werken wij niet op uurbasis, maar werken wij per eenheid en hanteren wij de volgende prijzen:

vanaf 9

Behangen (prijs per m2)

vanaf 3

Voorlijmen en schuren (prijs per m2)

vanaf 5

Verwijderen oud behang (prijs per m2)

vanaf 11

Sausen v/d muren en plafonds (prijs per m2)

‘Interieur aan huis’ bij Wezzo!

Met ons ´interieur aan huis’ concept komen wij gratis bij u thuis of op uw werk adviseren en opmeten voor onze montageservice en materialen. Op locatie zullen wij met onze stalen uw persoonlijke wensen omzetten naar het interieur wat het beste bij u past.

Bij deze afspraak zit u nergens aan vast en het scheelt u reistijd, reis /en parkeerkosten indien u naar een woonwinkel zou gaan. Indien u twijfels heeft over de kleuren van onze wand -en raambekleding dan kunnen wij gratis stalen voor u aanvragen.

Zo weet u zeker dat u bij Wezzo de juiste keuze maakt voor uw interieur!

Onze vakmensen helpen u graag en komen vrijblijvend langs voor advies…

Uiteraard komen wij eerst vrijblijvend een offerte voor u maken. Wij streven ernaar om binnen 48 uur een afspraak te maken voor het opmeten en adviseren op locatie, zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken.

Aanvullende informatie

Levertijd
  • 5 werkdagen voor particulieren
  • 5 tot 10 werkdagen voor kleinschalige projecten
  • Grootschalige projecten in overleg

 

Werkgebied

Ons werkgebied voor onze montageservice speelt zich voor een groot deel af in de regio Den Haag, Westland, Delft, Leiden en Zoetermeer. Echter werken onze monteurs ook in de rest van de Randstad, zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Voor opdrachten buiten de Randstad of in het buitenland dient men minimaal 2 weken van tevoren met ons contact op te nemen i.v.m. onze planningen.

Fabrikant

Wezzo werkt samen met Nederlandse fabrikanten, waardoor wij voldoen aan de hoogste kwaliteit en reparaties snel uitgevoerd kunnen worden. Vanwege de lage transportkosten kunnen wij onze prijzen ook laag houden voor de consument.

Meer weten?

Heeft u een vraag over één van onze producten of wilt u vrijblijvend een afspraak maken met Wezzo bij u thuis of op uw werk? Bel of e-mail ons en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Go to top of page